Vi lanserer innholdspakken!


Driver du bedrift har du helt sikkert en egen nettside og er synlig på sosiale medier. Typiske steder man ønsker er være synlig er Facebook, Instagram, Snapschat og LinkedIn.


Dersom du syntes det er litt vanskelig å lage godt nok innhold eller sliter med at bilder og video ikke ser profesjonelt ut, så har vi kanskje løsningen for deg.


Vi kan nå tilby å levere et fast antall bilder og video hver måned gjennom vår tjeneste "Innholdspakken". På denne måten vil du alltid ha profesjonelle bilder og videoer i din mediebank.


Hvorfor abonnere på en innholdspakke fra oss?Fast levering: Du er sikret å få nytt bildemateriale hver måned i tillegg til video som er tilpasset sosiale medier.


Profesjonalitet: Alle har en smarttelefon som forsåvidt tar gode bilder, men det er noe med å få bilder og video tatt av en profesjonelle fotograf. Vi kan garantere bilder og video av høy kvalitet. Profesjonelle bilder og videoer bidrar til å gi bedriften et profesjonelt utseende og styrker bedriftens merkevare. Det sender et signal til kunder om at bedriften tar kvalitet på alvor.


Troverdighet: Profesjonelle bilder og videoer kan bidra til å øke troverdigheten til bedriften. Når potensielle kunder ser godt produserte visuelle elementer, kan de ha større tillit til bedriftens produkter eller tjenester.


Tiltrekke oppmerksomhet: Visuelt innhold har en tendens til å fange oppmerksomheten til mennesker bedre enn tekst alene. Profesjonelle bilder og videoer kan tiltrekke seg flere potensielle kunder og holde dem engasjert lenger.


Økt deling og rekkevidde: Visuelt innhold har stor delingspotensial på sosiale medier og andre plattformer. Profesjonelle bilder og videoer som er godt utført, har større sjanse for å bli delt av publikum, noe som kan øke bedriftens rekkevidde og eksponering.


Skape et minneverdig inntrykk: Profesjonelt produsert visuelt innhold har en tendens til å etterlate et varig inntrykk hos seerne. Dette kan bidra til at bedriften skiller seg ut i minnet til potensielle kunder, noe som kan være avgjørende når de tar beslutninger om kjøp.


Eksempel på film som vi har laget for Fem små stuer

Velg pakken som passer for deg


Vi tilbyr tre ulike innholdpakker til din bedrift, så her kan du se hva som passer din bedrift best.


Vi legger sammen en plan på når vi skal komme innom for å produsere bilder og film for din bedrift.

Dersom vi skal produsere lengre en 20 km fra Sarpsborg vil det tilkomme et lokasjonstillegg på kr 10,- pr km.