FOTOGRAFERING

Det magiske øyeblikket er kommet, og vi er her for å forevige det på en unik og minneverdig måte! Vår konfirmantfotograferingstjeneste er designet for å fange essensen av denne spesielle dagen.


👩‍🎓 Individuell Opplevelse: Hver konfirmasjon er unik, og vårt mål er å gjenspeile dette gjennom individuell oppmerksomhet og skreddersydde fotosesjoner. Vi jobber tett med konfirmanten for å forstå deres personlighet og skape bilder som er like unike som de er.


🌟 Kreativ Fotografering: Vi tar konfirmantportretter til neste nivå med kreativitet og originalitet. Våre erfarne fotografer skaper ikke bare bilder; de skaper kunstverk som formidler stolthet, glede og forventning som omgir denne betydningsfulle anledningen.


📸 Minneverdige Minner: Vi forstår viktigheten av å skape minneverdige øyeblikk. Våre konfirmantfotografier blir ikke bare bilder; de blir tidløse minner som kan deles og verdsatt i årene som kommer.

💖 Gaveidéer og Album: Vi tilbyr også muligheten til å lage personlige gaveidéer og fotoalbum som varige gaver til konfirmanten. Disse gir en varig påminnelse om denne spesielle tiden i livet.


Gi konfirmanten en gave som varer livet ut. Kontakt oss i dag for å planlegge en konfirmantfotosesjon som fanger sjelen og stemningen av denne betydningsfulle dagen på en helt spesiell måte!


Bildene tar vi utendørs. Tips til fine lokasjoner i Sarpsborg er Hafslundparken, Landeparken,

Kulåsparken, Soli Brug eller Høysand/Feriehjemmet. Kjæledyr må gjerne være med på fotografering.

Prisen inkluderer fotografering i 45-60 minutter. Prøvebildene leveres via et passordbeskyttet webgalleri.


Pris

Konfirmantfotografering i studioet, kr 1.090,-
Konfirmantfotografering på lokasjon, kr 1.490,-

10 DIGITALE BILDER

  • 10 valgfrie bilder fra webgalleriet
  • Leveres ferdig redigert i farger og svart/hvitt

kr 3.000,-

15 DIGITALE BILDER

  • 15 valgfrie bilder fra webgalleriet
  • Leveres ferdig redigert i farger og svart/hvitt

kr 4.000,-


ALLE BILDENE

  • alle bildene fra webgalleriet
  • Leveres ferdig redigert i farger og svart/hvitt

kr 6.000,-


TA KONTAKT FOR BESTILLING ELLER SPØRSMÅL

E-post: post@vikenfotovideo.no

Telefon: +47 909 44 714


konfirmant, konfirmantfotografering

Konfirmasjonsfotografering, profesjonelle minner, spesielle øyeblikk, konfirmasjonsportretter, fotografi for livets viktige anledninger, unike konfirmasjonsbilder, erindring for livet, profesjonell fotografering, konfirmasjonsfoto, tidløse minner, erindring om den store dagen, profesjonelle konfirmasjonsportretter, øyeblikk som varer evig, fotografi for konfirmasjon, fang øyeblikket, skap varige minner, konfirmasjonsbilder, profesjonell fotografering for spesielle anledninger, spesialdesignet konfirmasjonsfoto, skap minner for livet, konfirmasjonsfotograf, fang øyeblikket med profesjonelle bilder, fotografi for konfirmasjoner, skreddersydde minner, profesjonell service.