SOME-KAMPANJE

Bli synlig på sosiale medier og oppgrader nettsiden din


5 BILDER OG 2 REELS

KUN 5.000,-

*Kun en bestilling av kampanjen pr kunde.

*Pris er eks MVA.

*Gjelder fram til 1. mai 2024.Fotografering

Gi innholdet ditt en visuell oppgradering med våre fotografitjenester. Vi forstår viktigheten av å formidle budskapet ditt gjennom visuelle fortellinger. Vi har stor erfaring med å fange øyeblikk som ikke bare er estetisk tiltalende, men som også bærer med seg et lag av mening og fortelling.


Enten det er for markedsføring, nettsider, sosiale medier, blogginnlegg eller andre digitale plattformer, tilbyr vi fotografi som er tilpasset for å imøtekomme deres ønsker.

Video og reels

Velkommen til en unik filmopplevelse som går utover det vanlige. Våre content-filmer er en kraftfull historiefortelling som gir dybde, relevans og engasjement til ditt innhold.


Vi har mange års erfaring med innholdsproduksjon og vi hjelper kunden fra idé, produksjon og til et ferdig produkt. Vi tilpasser oss hver enkelt produksjon i forhold til hvilke ressurser kunden ønsker å bruke.Med en content-film fra oss kan du forvente målbare resultater. Fra økt gjenkjennelse av produkt eller tjeneste, til en dypere kundelojalitet, Vår filmproduksjon er en strategisk investering som betaler seg gjennom synlig suksess.

Kontakt oss


Enten du er nysgerrig på hva vi tilbyr, hva vi kan hjelpe din bedrift med, eller om du ønsker et uforpliktende tilbud. Ikke nøl med å ta kontakt med oss! :)


Viken Foto Video AS

Pellygata 57

1706 Sarpsborg


Telefon: +47 909 44 714

E-post: post@vikenfotovideo.no

Orgnr: 926 329 308 MVA


 

*
*
*
*

Videoer vi har produsert

Her kan du se flere eksempler på videoer vi har laget. Dersom du har spørsmål eller ønsker å se flere videoer er det bare å ta kontakt med oss! :)


Noen av våre kunder

Noen av våre kunder

Noen av våre kunder

Noen av våre kunder

Noen av våre kunder

Noen av våre kunder

Noen av våre kunder

Vi er også på instagram