Streaming for Norsk Tollerforbund


Vi produserte en videoproduksjon med streaming til Facebook og opptak under Norsk Tollerforbunds Beredskapskonferanse 2023 på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.


Vi brukte tre kameraer, PowerPoint presentasjon, forskjellig grafikk samt noe ferdiginnspilt video. Produksjonen gikk også ut til tre store lerret i salen.


I den digitale æraen har streaming blitt en hjørnestein for å dele kunnskap, underholde publikum og engasjere seere over hele verden. Mens en enkel strøm med ett kamera kan være effektiv, å ta det et skritt videre ved å implementere tre kameraer, grafikk og PowerPoint-presentasjoner kan virkelig løfte kvaliteten på ditt innhold og gi seerne en mer dynamisk opplevelse.


Tre Kameraer - Tre Perspektiver

Å bruke tre kameraer gir deg muligheten til å skape et visuelt engasjerende narrativ. Du kan bytte mellom ulike perspektiver for å fange oppmerksomheten til seerne og holde dem engasjert. For eksempel kan ett kamera være rettet mot deg som vert, et annet kan fokusere på produkter eller andre visuelle elementer, mens det tredje kan fange reaksjonene fra et live publikum.


Grafikk som Et Visuelt Høydepunkt

Integrering av grafikk er en kraftig måte å styrke ditt budskap på. Enten det er tekstinnlegg, illustrasjoner eller animerte overganger, grafikk gir deg muligheten til å forsterke informasjonen du deler og gjøre din strøm visuelt minneverdig. Dette legger ikke bare til et profesjonelt preg, men hjelper også med å forklare komplekse ideer på en enklere måte.


PowerPoint som Pedagogisk Verktøy

PowerPoint-presentasjoner har lenge vært et kjent verktøy for å dele informasjon i en strukturert og visuell form. Integrering av PowerPoint i din strøm åpner døren for å dele slides i sanntid, markere nøkkelkonsepter og gi et klart rammeverk for ditt innhold. Dette er spesielt nyttig for opplærings- eller informasjonsbaserte strømmer.


Teknologi og Samspill

For å lykkes med denne streamingtilnærmingen er det viktig å ha en pålitelig teknologisk infrastruktur. Vi har mange års erfaring på dette feltet og topp moderne utstyr til å gjennomføre en profesjonell videoproduksjon.


I dagens digitale landskap er det ikke bare viktig å lage innhold, men å levere det på en måte som fanger oppmerksomheten og gir verdi til seerne.