Streaming av konferanse

For fjerde året på rad sto vi for streaming og opptak under Sarpsborg kommunes plandag for lærere i barne- og ungdomsskolen, samt ansatte innen barnehage.


Ettersom det "kun" var plass til 550 mennesker i salen ønsket kommunen og streame ut til de som ikke fikk plass i lokalet, noe som tilsvarte ca 1.000 personer rundt på skoler og barnehager. I tillegg har man mulighet til å gå inn og se foredraget i opptak i ettertid. En flott løsning for alle ansatte.


Vi brukte standard-oppsettet vårt for streaming av konferanse og opptak. To kameraer og PowerPoint med bilde i bilde-løsninger.


Streaming av konferanse med to kameraer og PowerPoint gir en dynamisk og engasjerende opplevelse for deltakerne. Ved å bruke to kameraer fanger vi taleren fra ulike vinkler, gir et mer livlig bilde.


Samtidig gir integrering av PowerPoint-presentasjonen en visuell støtte som forbedrer forståelsen og engasjementet. Overføringen av PowerPoint-slides i sanntid gir deltakerne en klar oversikt over presentasjonens innhold, mens de samtidig ser taleren. Dette skaper en mer dynamisk opplevelse ved å kombinere verbale og visuelle elementer.


Med denne tilnærmingen til konferansestreaming skaper vi en mer engasjerende virtuell opplevelse, og sikrer at deltakerne får mest mulig ut av arrangementet, enten de deltar personlig eller virtuelt.


Takk for oppdraget også i år