Barn- og familiefotografering med Viken Foto Video

Vi i Viken Foto Video har i dag gleden av å kunne presentere at vi starter opp med barn- og familiefotografering.


Bakgrunn og motivasjon

Siden 2019 har vi rett og slett ikke hatt kapasitet og mulighet. Viken Foto Video har gått fra en til to ansatte. Dette gir oss mulighet til å kunne starte med barn- og familiefotografering. Som profesjonelle fotografer i Sarpsborg og Østfold området, har vi lang erfaring med fotografering. Vi har tidligere erfaring med barn- og familiefotografering.


Hva vi tilbyr

Vi i Viken Foto Video tilbyr to forskjellige pakker. Vi tilbyr barnefotografering og familiefotografering. Begge pakkene inneholder 45 minutter fotografering i vårt fotostudio som ligger sentralt i Sarpsborg. Dersom dere ønsker utendørsfotografering kommer det et tillegg for dette. Du kan lese mer om våre pakker og priser ved å trykke her:


Tilbud og kampanjer

Fotografering trenger ikke å være så dyrt. Vi har for tiden noen fantastiske tilbud og pakker. Vi tilbyr barnefotografering og familiefotografering til kun 499,- ! Vi tilbyr også det vi kaller en minisession. Dette er en 20 minutter fotografering i studio. Kun 299,- ! (Fotoprodukter/Digitale filer kommer i tillegg)


Dersom du ønsker å bestille eller se ledige timer for fotografering kan du trykke her:

Om dere har spørsmål rundt barn- og familiefotografering eller andre henvendelser, så er det bare til å ta kontakt med oss!


*Kampanjen og tilbudene våre gjelder fram til og med 31. juli


Si hei!

KONTAKT OSS GJERNE FOR ET SPESIFIKT UFORPLIKTENDE TILBUD ELLER SPØRSMÅL.


Viken Foto Video AS

Pellygata 57

1706 Sarpsborg


Telefon: +47 909 44 714

E-post: post@vikenfotovideo.no

Orgnr: 926 329 308 MVA